Esben Dahl-Nielsen, SIGMATRI

Stine, der ejer www.triathloncoach.dk har fra efteråret 2013 og frem til ½ IM I Ålborg 6. juli været mit faste holdepunkt i planlægningen af min træning. Jeg har gennem de sidste par år leget lidt med triathlon, uden det dog blev seriøst nok træningsmæssigt til at kunne gennemføre nogle konkurrencer.

Jeg besluttede sommer 2013 at 2014 skulle være året hvor jeg kunne gennemføre min første ½ IM.

Min baggrund er at jeg via mit arbejde rejser mere end 100 dage om året, er 49 år og desuden ikke har dyrket hverken løb, svømning eller cykling seriøst på noget tidspunkt. Ok - jeg har ”altid” kunne svømme crawl og jeg har løbet et marathon tidligere. Netop min plus 4 timer oplevelsen med mit marathon, og den sporadiske tri træning tidligere var de afgørende faktor for at finde en coach der kunne hjælpe mig.

De hovedmål jeg aftalte med Stine var:

Jeg vil være i stand til at gennemføre i en fornuftig stil – altså også nyde selve dagen

Have en vished for at den mængde og type af træning jeg yder er tilstrækkeligt til at sikre ovenstående

At det skal også kunne være fleksibelt nok til at hænge sammen med familie og arbejde

Gennem hele perioden har det været en fornøjelse at have supporten fra Stine. Vi kom hurtig ind i en rytme hvor Stine fik mit kommende rejseprogram, og herefter planlagde mine træningspas rundt omkring dette. Det var altid med stor spænding jeg så frem til et nyt træningsprogram. Spændende at se hvilke nye ting Stine introducerede og hvilken afveksling der var i forhold til forrige periode. Med disse programmer blev mit ønske om fleksibilitet til fulde opfyldt, og at programmerne så derudover var afvekslende og sjove var et stort ekstra plus.

Løbende i vores dialog, var Stine også god til at forklare baggrunden for de enkelte trænings elementer, samt give input om hvordan mit fremskridt var sammenholdt med det ønskede mål. Det er tydligt at mærke at Stine både har meget teoretisk og praktisk bagrund for at fungere som coach! Og det sparrede mig for mange spekulationer om jeg var på rette spor og gjorde de rette ting.

Min føste ½ IM er nu veloverstået. Det blev en rigtig god oplevelse på all tre discipliner, samt jeg var meget tilfreds med min tid på 5:22. Så de delelementer jeg ønskede at opnå vha. en coach blev til fulde opfyldt, og jeg kan varmt anbefale Stine som coach.

TRIATHLON​COACH.DK​

©  Copyright 2012 TRIATHLONCOACH