Stine har erfaring med triatlon og kender alle sportens facetter! Forhold som var helt afgørende for mig, da jeg var utryg ved vand i starten og da jeg løb ind i noget modgang med småskader. Når jeg ser tilbage på forløbet i dag, som varede ca. 2 år, var Stine super god til at være pædagogisk omkring min utryghed ved vand, samtidig med at hun skubbede mig tilpas, så jeg rykkede mig på det område. Jeg fik en hel række af succesoplevelser med svømning og kunne hurtigt koncentrere mig om, at forbedre mig som triatlet i alle tre discipliner.

 

Da småskader indfandt, som for mange triatleter kan være undgålige, var hun god til at lytte og guide mig, i forhold til at komme i den rigtige behandling. Mit program blev tilpasset og jeg leverede alligevel gode resultater til henholdsvis de halve og den hele ironman jeg gennemførte, under samarbejdet med Stine. Desuden oplevede jeg en coach, som havde ambitioner på mine veje. Jeg ville blot gennemføre en ironman, men gjorde det faktisk i en fornuftig tid. Det var i høj grad takket være Stine, som mente at jeg sagtens kunne prøve at svømme, cykle og løbe lidt hurtige. Det var så fedt!   

Igennem hele forløbet, kunne jeg skrive til Stine, når som helst, og jeg fik hurtigt svar, hver gang. Det virkede super godt. Specielt fordi der skulle handles hurtigt på nogle ting. Som ny triatlet, var det også mere end rart, at få hjælp til at købe cykel og andet tilbehør i starten. Der ud over er Stine god til at opsnappe relevante løb man kan deltage i og udstyr, i forhold til hvor man er i forløbet. Jeg oplevede flere gange, at Stine lige gav mig et hint, i forhold til interessante ting. At få opbakning af venner og familie til de forskellige løb, betyder rigtig meget. At Stine, så i nogle tilfælde som coach også dukker op til mine stævner, og giver nogle klap og råd med på vejen, giver så utroligt meget mere.

For mig har Stine være meget mere, end blot en der har udstukket programmer. Hun har været den bedste triatlon coach, jeg har, kunne drømme om. Og derfor kan jeg kun stærkt anbefale hende.

Jesper Rotvig

TRIATHLON​COACH.DK​

©  Copyright 2012 TRIATHLONCOACH