Hvordan laver man en realistisk målsætning, og når den? Hvordan bliver man parat til at indfri sine drømme, og hvordan når man sit nytårsfortsæt, velvidende at man ikke nåede dem de foregående år?

 

En målsætning er vigtig, for at have en retning at gå efter. Uden, har man ikke selv indflydelse på, hvad fremtiden skal indeholde. Det kan sammenlignes med at bede tjeneren servere hvad som helst, hvor det bliver tilfældigt, om man får serveret noget godt eller dårligt. Om man får serveret noget man ikke kan lide, eller rester fra andres måltider. Målsætninger er med til at skabe et rettesnor for fremtiden, hvad enten det er sportsligt eller personligt.

 

Uanset hvad målet er, så handler det om at have de rette redskaber til at arbejde frem mod sin målsætning. Det vil sikre en god arbejdsproces, der hjælper med til at holde motivationen gennem hele forløbet.

 

Foredraget er stærkt inspirerende og giver stof til eftertanke. Jeg inddrager mine egne oplevelser og erfaringer som personlig coach. Foredraget omhandler redskaber til at lave en realistisk målsætning, og ikke mindst redskaber til at indfri dem. Her indgår motivation og struktur som væsentlige faktorer. Men også vores mindset behandles, fordi vi i meget høj grad, er et produkt af vores tanker.

 

“The man who thinks he can and the man who thinks he can´t are both right. Which one are you?” Citat: Henry Ford

 

KONTAKT mig for yderligere information.

MOTIVATION OG MÅLSÆTNING

TRIATHLON​COACH.DK​

©  Copyright 2012 TRIATHLONCOACH