Henvender sig til motionister på alle niveauer.

Basispakken henvender sig til dig, der ønsker at få grundlæggende struktur på din træning, samt til dig der vil udvide din forståelse af sammenspillet mellem krop og træning. Denne struktur er basen for alt god træning og formforbedring.

BASIS PAKKEN

PLUSPAKKEN

Guldpakken henvender sig til den seriøse/agegroupatlet og supermotionisten. Guldpakken sikrer at du bliver fulgt på tæt hold, med jævnlig feedback og sparring. Træningsplanen vil løbende blive tilpasset til dit aktuelle niveau. Den optimale præstation opnås, når der er balance og samspil mellem træning, kost, restitution, kropsfunktion og mentalitet.

GULDPAKKEN

PERSONLIG TRÆNING

Jeg tilbyder tre forskellige træningsydelser, der alle er afstemt din målsætning og behov for personlig sparring og coaching.

Din træningsplan tager udgangspunkt i dig og din hverdag. Det er din træning der skal passe ind i din hverdag, - og ikke omvendt. Planen tilpasses dit niveau, lige som mængde og intensitet, doseres ud fra en betragtning om, at arbejde, familieliv, stress-niveau, kostprofil og søvnmønster, også har indflydelse på din træning.

Pluspakken henvender sig til super-motionisten, samt dig der har behov for ekstra sparring. Med pluspakken får du en hyppig træningsopdatering, som  sikrer en tilpasning til aktuel formudvikling, familieliv, motivation og eventuelle skader. Pluspakken tillader afpasning i forhold til hvordan netop du responderer på træningsprogrammet.

TRIATHLON​COACH.DK​

©  Copyright 2012 TRIATHLONCOACH